Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Sali inchiriere

1. Sala de spectacole (Sala mare)

Sala are o capacitate de 799 locuri pe scaune + 2 pentru persoane cu dizabilitati (carucioare) in care se pot desfasura spectacole, concerte, sedinte, festivitati, intalniri, orice tip de actiuni care necesita un astfel de cadru.

Mobilierul este de tipul scaune tapitate fixate in podea cu sezut rabatabil si este dispus in sistem amfiteatru cu 23 randuri.

Scena are o deschidere (latime) de 14 metri, adancime de 10 metri si o inaltime libera de 13 metri. Beneficiaza de o cortina metalica si de un sistem propriu de lumini. Scena are in dotare un sistem de tip fosa orchestra cu un numar de 40 locuri.

Cabinele pentru actori sunt in numar de 7 si acestea detin tot confortul necesar.

Pentru depozitare decoruri, costume si recuzita exista spatii adecvate in incinta.

Sala are o cabina de proiectie, regie, sunet si lumini. Exista disponibile 3 statii de amplificare sunet, 6 microfoane si pian de concert.

 

CLICK AICI pentru a vizualiza schema salii de spectacole.

 

Tarif inchiriere: 2000 LEI / ora (in conformitate cu Hotararea Comitetului Director).

2. Sala de conferinte

Aceasta sala are o capacitate de 40 locuri pe scaune tapitate mobile care pot fi aranjate dupa diverse scheme in functie de necesitatile solicitantilor si de tipul evenimentului desfasurat. Aceasta sala se inchiriaza pentru orice tip de eveniment cultural, sedinte, festivitati, prezentari, conferinte cu numar redus de participanti.

Tarif inchiriere: 500 LEI / ora (in conformitate cu Hotararea Comitetului Director).

 

Urmatorul spectacol

end

Inapoi SUS