Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Degeaba 30

Marti, 19.11.2019
19:00

Anul trecut, a decis ca acest spectacol sa nu aiba loc. Tudor Gheorghe revine cu spectacol nou in proportie de 70% „strigatul de disperare al unui intreg popor batjocorit de noua nomenclatura a comunismului cu fata capitalista, intr-un timp istoric numit eufemistic tranzitie”.

„Degeaba 30” este, probabil, cel mai complex, cel mai complet si cel mai dramatic mesaj social exprimat pe o scena de la revolutie incoace. El are la baza un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe, intitulat „Mie-mi pasa”, realizat in memoria martirilor de la Timisoara si a tuturor victimelor revolutiei din decembrie 1989.

Sa reflectam si sa reactionam in consecinta, daca suntem vii. Dostoievski spunea: „Cat esti viu, totul e in puterea ta”. Ne-au biruit oare grijile, nevoile, oboseala, dezamagirea? Am facut intotdeauna ce trebuia? Numai altii sunt de vina? Atunci degeaba ne mai numim oameni, ca nu suntem demni de acest nume. Ne-am slabanogit, cu toata desteptaciunea si vorbaria de parada… Facem umbra pamantului degeaba?! Tudor Gheorghe are speranta ca cineva va invata din greselile noastre. Asadar, n-ar fi chiar degeaba!

 

Categorii pret bilete

Pretul biletelor este de:
CAT 1 - 120 RON, randurile A -T

CAT 2 - 120 RON, randurile U - X

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS