Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Concert Fuego

Joi, 13 decembrie 2018
20:00

Luna decembrie va fi luna in care Paul Surugiu - Fuego, un brand al Craciunului romanesc, un adevarat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova si unul dintre cei mai iubiti artisti romani va porni la drum cu un tur de forte, un turneu eveniment dedicat sarbatorilor de iarna, spiritului romanesc si valorilor autentice - "COLINDATOR LA PORTILE CERULUI!"

 

Turneul va debuta pe 3 si se va incheia pe 29 decembrie, poposind in mai toata Romania, dar si in Republica Moldova. Fuego propune publicului sau multa emotie, o sarbatoare a muzicii de suflet, cu noutati, premiere, dar si cu traditionalele sale piese de iarna. Astfel ca ne vom bucura impreuna, intr-un show de sunet si lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de parinti si de oamenii dragi, de reintalniri si emotii ale copilariei, de credinta si desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care multi l-au uitat din pacate.

 

Alaturi de band-ul sau si de cateva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, doua ore de trairi intense, de fericiri, in care nimic nu va mai conta cu exceptia muzicii si a emotiilor puternice! Detalii gasiti pe site-urile artistului – www.paulsurugiu-fuego.ro, www.artbyfuego.ro, dar si pe pagina de Facebook a lui Fuego – Paul Surugiu-Fuego Official! Nu ratati asadar, cel mai important eveniment al lunii decembrie, spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego!

 

Categorii pret bilete

Categoria 1: 70 lei - in toata sala;

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS