Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Secretul fericirii

Luni, 15 aprilie 2019
19:00

Fericirea e in noi... N-avem nevoie de nimic.. sa fim fericiti... Trebuie doar sa ne eliberam de imediat, sa intelgem ca armonia este starea naturala a fiintei... Sa ne reconectam la ritmul planetei care... 

Te-ai enervat deja? Asa ar fi normal. 

 

Stii totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de continut, despre intamplari previzibile, sensul inchipuit al vietii si secretul comercial/infantil al fericirii? Sigur ca stii. N-ai incotro.  

Acum, incearca sa uiti... Sa uiti tot ce stii despre stereotipuri, metafore, secrete... 

Ai uitat? Bun. Mai uita (-te) o data!

 

Secretul fericirii este un spectacol centrat pe jocul actorilor si povestea pe care o construiesc impreuna. O poveste actuala despre cum ne traim iubirile si relatiile, inteligenta si savuroasa, cu rasturnari de situatie si hohote generoase de ras.
Spectacolul abunda in replici bune, pline de umor, asa ca vei rade mult. Si tot ca in cazul ALL INCLUSIVE, autorul te amageste cu o comedie spumoasa si apoi te executa gratios. Pentru ca gluma vireaza brusc in drama si apoi spre tragedie. Si, asa cum le sta bine scriitoriilor abili, Alex Popa ti-a dat numeroase indicii pentru a intelege ce se intampla cu adevarat. Chiar cu o insistenta obositoare, privind in urma. Numai ca tu te distrai asa de bine incat nici prin cap nu ti-a trecut sa le iei in seama.
Se fac (foarte) vinovati de aceasta neatentie selectiva si cei trei actori (Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu si Dan Bordeianu) care te determina sa le urmaresti cu aviditate transformarile mai nuantate sau maiviolente. Au partituri dinamice, joaca mereu ale carti si fac fete-fete pe masura ce situatia evolueaza, “personajele” lor sunt deconspirate si nimic nu mai este ceea ce parea a fi. Glumetul se transforma in detectiv, apoi in calau. Gluma devine confruntare, urmata de un bluf construit inteligent si metodic, machiavelic.

 

Categorii pret bilete

Categoria 1: 60 lei - in prima parte a salii;

Categoria 2: 60 lei - in a doua parte a salii;

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS