Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Cafeneaua

Luni, 20 mai 2019
Ora: 19.00

Cafeneaua – O bufonada amara, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani); casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet. Protagonistii spectacolului sunt mari actori ai scenei romanesti: Emilia Popescu, Dana Dogaru si Horatiu Malaele.

 

O comedie in care rasul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

Pe parcursul comediei, rasul va capata gustul sarat al lacrimilor, dominant fiind spectacolul despre viata, iubire, tradare si singuratate.

-naturalete artistica, bun gust, masura si echilibru

-filon comic si replici spontane .

- un spectacol de calitate, amuzant, spumos, reconfortant, invaluit in omenesti melancolii...

 

Horatiu Malaele transforma o dramoleta americana mofluza intr-o explozie de umor si de emotie. Abilitati dramatice in regim de exclusivitate.

Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant. (Horatiu Malaele).

 

Categorii pret bilete

Pretul biletelor este de:
CAT. 1: - 100 lei;

CAT, 2: - 80 lei;

 

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS