Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Bani din cer

Luni, 13 mai 2019
19:00

Apartinand dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusa in scena in 2001, la Teatrul de Comedie, de Horatiu Malaele. Vedetele de atunci erau George Mihaita si Virginia Mirea. Astazi, cele doua personaje sunt inlocuite de Mihai Bendeac si Mihaela Teleoaca.

Henry, un contabil caruia ii pica bani din cer, isi surprinde sotia, intorcandu-se acasa cu o geanta plina de bani. Intamplarea fericita il determina pe Henry sa schimbe radical viata familiei. Mihaela Teleoaca joaca extraordinar rolul sotiei, Jane Perkins, redand, printr-o cavalcada de nuante, problema consumului de alcool cu care aceasta se confrunta.

Mihai Bendeac intra perfect in rolul lui Henry si ne aminteste de absolventul de teatru de odinioara: traieste sincer - dramatic situatiile prin care trece, consecinta fiind comicul ivit.

Bani din Cer raspunde unor mari framantari ale umanitatii: este de ajuns sa te imbogatesti material, pentru a saraci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine esti?

 

Distributia: MIHAI BENDEAC; MIHAELA TELEOACA; DELIA NARTEA; DRAGOS HULUBA; EUGEN RACOTI; MARIUS DROGEANU; SERBAN GEORGEVICI.

 

Categorii pret bilete

Pretul biletelor este de:
CAT 1 - 80 RON, randurile A -T

CAT 2 - 60 RON, randurile U - X

 

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS