Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BG intro
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti

Memorabilia - Nicu Alifantis

Marti, 15 octombrie 2019
19:00
Nicu Alifantis va invita in turneul “Memorabilia” - un spectacol de aproape doua ore alaturi de FragileBand: Mihai Nenita, Razvan Mirica, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.
 
Memorabilia inseamna muzica unora dintre cele mai indragite spectacole de teatru din România, un legamânt artistic, intre prieteni nepereche care sfideaza timpul si legile acestuia, un omagiu adus familiei deosebite a teatrului românesc in semn de multumire.
 
Memorabilia inseamna un spectacol de aproape doua ore alaturi de FragileBand: Mihai Nenita, Razvan Mirica, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.
 
Nicu Alifantis a debutat in muzica la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Braila, orasul sau natal, al carui cetatean de onoare este din 2017, iar in cei peste 45 de ani de activitate a semnat muzica pentru 118 spectacole de teatru, in regia celor mai importanti regizori ai teatrului românesc. in paralel cu activitatea din teatru si-a desfasurat si activitatea concertistica fiind autorul unora dintre cele mai emotionante cântece scrise pe versuri ale poetilor români clasici si contemporani.
 
Cu 17 albume discografice individuale, 6 albume de autor, 11 albume cu colectii, dar prezent si pe 28 de compilatii, Nicu Alifantis a sustinut pâna in prezent peste 5200 de concerte in tara si in strainatate, fiind astfel unul dintre cei mai prolifici cantautori contemporani. Activitatea sa include si aparitii editoriale - volume de poezie, proza sau memorialistica. 
 
Turneul Memorabilia este insotit de un BOX SET de colectie „NICU ALIFANTIS - MEMORABILIA - THEATRE MUSIC COLLECTION” editat in 1000 de exemplare semnate si numerotate de autor in original. Acesta contine:  CARTEA MUZICILOR DE TEATRU, in doua volume, CARTEA DISCURILOR, 8 DISCURI AUDIO [CD], 2 DISCURI VIDEO [DVD], MINI-POSTER imagine din spectacolul „A Treisprezecea Noapte” [FNT - Teatrul Bulandra, 2017], 8 CARTOLINE DE COLECtIE [schite de decor],  4 CARTOLINE DE COLECtIE [afisele spectacolului si expozitiei „A Treisprezecea Noapte”], 1 PACHET de 9 SUPORtI DE PAHARE [cu schite de costume semnate Corina Gramosteanu] si CERTIFICATul box set-ului. 
 

Categorii pret bilete

Categoria 1: 139 lei - in prima jumatate a salii;

Categoria 2: 90 lei - in a 2-a jumatate a salii;

Schita salii de spectacol

Poza schema sala

CLICK pe poza pentru a o mari!

 
end

Inapoi SUS